donderdag 20 januari 2011

Vernieuwde pagina's op website

Zojuist een vijftal nieuwe pagina's voor de website verstuurd naar onze webmaster, Dennis. Hopelijk komen ze volgende week online te staan.
Het betreft vier nieuwe pagina's van Partner-organisaties, te weten: Het Indisch Platform (overkoepelend overlegorgaan, waarbij 28 organisaties, waaronder het NICC, zijn aangesloten), ICM-online (Indische internetkrant met een bereik van ca. 400.000 lezers wereldwijd), IndoForum (een Indische sociale netwerksite) en Indisch Cultureel (van Albert van Prehn). En tenslotte een compleet gereviseerde pagina van NPV'95-WNG, een Haagse Papoeavereniging.
Deze Gastpagina's bevestigen de samenwerking en vriendschapsband tussen het Nederlands Indisch Cultureel Centrum en de betreffende Partner-organisatie.
Wilt u uw organisatie ook in aanmerking laten komen voor een informatieve Gastpagina? Neemt u dan contact op met het bestuur van het N.I.C.C. om besprekingen te openen voor een samenwerking of vriendschapsband.
Houdt u dus onze website in de gaten, want het zijn mooie pagina's geworden en een waardevolle aanvulling. http://www.indisch-centrum-denhaag.nl/   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten