dinsdag 12 april 2011

De Indische Nieuwsbrief editie 4 is uit.

Hallo allemaal,
Even laten weten dat de nieuwe editie van de maandelijkse Indische Nieuwsbrief van het NICC weer uit is en vanavond verstuurd gaat worden. En weer boordevol interessante artielen, Boekbespreking, Indische Agenda, Kort Nieuws, Recept, de Strip en nog veel meer. En dat allemaal echt GRATIS.
Wil je een gratis abonnement? Geef je dan op via de RECHTSTREEKSE LINK: http://www.indisch-centrum-denhaag.nl/phplist/?p=subscribe&id=1.
Gewoon even aanmelden. Ons abonnee-aantal is inmiddels gestegen naar bijna 2200 en daarmee zijn we de grootste Indische Nieuwsbrief in het Nederlands taalgebied. En daar zijn we best trots op.
Kijk ook eens op onze website en laat merken dat je er geweest bent door ons Gastenboek te tekenen. Vinden wij leuk! http://www.indisch-centrum-denhaag.nl/.
En wil je een redactionele bijdrage leveren aan de Nieuwsbrief? Altijd welkom. Of ben je geïnteresseerd in adverteren? Ook dat kan.
Even een mailtje naar: info@indisch-centrum-denhaag.nl of naar: hans-vogelsang@hotmail.com.
Ondersteun je ons streven? Doe dan ook mee aan onze TIENTJES ACTIE en maak  € 10,00 over (meer mag ook) op RABObank rekening nr. 1292 16 836 t.n.v. N.I.C.C. te Den Haag. Vanuit het buitenland: IBAN nr: NL39 RABO 0129 2168 36.
Als je je na de 12e april als abonnee inschrijft, dan ontvang je onze Nieuwsbrief pas vanaf mei 2011. Wil je die van april toch nog ontvangen, dan even een mailtje naar één van de bovenstaande adressen. Je krijgt hem dan zo spoedig mogelijk in je mailbox.
Ik hoop jouw naam binnenkort tegen te komen.
Groetjes, Hans Vogelsang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten