dinsdag 15 mei 2012

Teken de petitie van Het Indisch platform

Al 67 jaar lang sleept "De Indische Kwestie" voort onder diverse kabinetten. De ene na de andere regering schuift dit voor zich uit en weigert om een oplossing te vinden.
De Indische Kwestie moet echter tot een oplossing gebracht worden, in het belang van de gehele Indische Gemeenschap.

Het mag niet langer bestaan, dat Indische Nederlanders, die tijdens de Japanse overheersing in de Tweede Wereldoorlog have en goed hebben verloren, dit nooit vergoed hebben gekregen. De Nederlanders uit het door Duitsland bezette Nederland hebben dit WEL gekregen. Tijdens de bezetting van Nederlands-Indië (1942 tot 1945) zijn salarissen en pensioenen niet uitbetaald en naderhand evenmin uitgekeerd. De Nederlanders hier in Nederland kregen dit WEL.

Dit wordt "De Indische Kwestie" genoemd. Om de regering te bewegen om weer met de delegatie van Het Indisch Platform aan de onderhandelingstafel te gaan zitten met de intentie om uiteindelijk tot een oplossing van deze kwestie te komen, is Het Indisch Platform een PETITIE gestart.
Wij verzoeken ieder dringend deze petitie te ondertekenen via de onderstaande LINK:

http://deindischekwestie.petities.nl 

Op onze website staat deze LINK naar de petitie ook, met een uitleg en bovendien een printversie, die gebruikt kan worden indien u iemand kent die GEEN internet heeft. Deze kan dan in een voldoende gefrankeerde envelop aan Het Indisch Platform gestuurd worden. Lees verder:
http://www.indisch-centrum-denhaag.nl 
>> Menu: Nieuwsbrieven  >> Uitnodiging.

Het is in het belang van de gehele Indische gemeenschap. Ook als u buiten Nederland woont kunt u de Petitie ondertekenen.
Wij rekenen op uw medewerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten