dinsdag 3 maart 2015

                        
Boekids Festival & B.REBEL Festival
BOEKIDS krijgt er een grote broer bij: B.REBEL!
B.Rebel - hét festival voor jongeren van 11 - 16 jaar
Boekids Festival - voor het hele gezin!
14 & 15 maart 2015, Paard van Troje  Den Haag
Boekids festival, 15 maart Paard van Troje - Den Haag
Hét festival voor het hele gezin! 
Boekids is hét festival waar kleine dwarsdenkers, vrij-buiters en avonturiers worden geinspireerd door muziek, verhalen en wetenschap. Waar boeken het vertrekpunt vormen voor een interactief festival gericht op inspiratie en participatie.
Kortom: een dag vol optredens, workshops, muziek, theater, activiteiten en boeken voor het hele gezin!

Optredens en workshops worden verzorgd door o.a.: Kinderen voor Kinderen, Mirjam Oldenhave (Mees Kees Show), Jan Paul Schutten (Groeten uit 2030!), Femke Meines (zangeres), Reggie Naus (Het grote piratenboek), Floor Rieder (Alice in Wonderland), Fleur van der Weel (Superguppie), Curt Fortin en Nick van Leent (Yakanuko), Marjet Huiberts (Aadje Piraatje), Manon Sikkel (Elvis Watt), Mariken Jongman, Sjoerd Kuyper en veel meer.
Verder kunnen de bezoekers aan de slag met light painting, graffiti wall, WENTEL, de Poëziemachine, een dwars Dag!Boek, een tekening zonder einde, draaien met DJ Flying Ryan, reizen naar de toekomst, dansen op mobiele muziek, verhalen maken, tekenen op glas, script schrijven en nog veel meer!

 
Informatie en kaartverkoop
www.boekids.nl

 
B.Rebel is nieuw! 14 maart Paard van Troje - Den Haag
Hét festival voor de jeugd van 11 – 16 jaar!
 De optredens van Jayh Jawson, DJ Billy the Kit, Zomaer,  Lady BlaBla, zanger Kern Koppen Guus van der Steen,  Janneke Nijhuijs (The Deaf, The Indien) en literaire  bijdrage van Curt Fortin en Nick van Leent (Yakanuko) en  Anna Woltz (Honderd uur nacht) vullen het Paard van  Troje op zaterdag 14 maart tijdens B.Rebel, het nieuwe  festival van Boekids.

Naast de optredens kunnen de bezoekers kans maken om een set mee te draaien met DJ Billy the Kit, kiezen voor een dwars kapsel door Headz for Hair, naar de DJ Roulette, aan de slag met de Poeziëmachine of wandelen over het plafond met WENTEL!
Met B.REBEL wordt een gat opgevuld in de vrijetijdsbesteding van jongeren tussen de 11 en 16 jaar. Een groep die te oud is voor kinderactiviteiten, te jong is voor het uitgaansleven, maar wel heel graag leuke dingen onderneemt.

 
Informatie en kaartverkoop
www.boekids.nl
Boekids University is een initiatief van Stichting Boekids.

Save the date! Boekids festival: 10-15 maart 2015 in het Paard van Troje te Den Haag
Boekids University 10-13 maart | B.Rebel voor tieners 14 maart | Boekids Festival 15 maart
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten