zaterdag 12 maart 2011

Gastenboek website

Wij zijn erg blij dat we kunnen mededelen dat er toch een manier is gevonden om het Gastenboek op onze website te laten voortbestaan.
Wilt u een bericht plaatsen over wat u van onze website, ons weblog of ons streven naar een groot zelfstandig Indisch Centrum denkt, dan kunt u dat vanaf nu weer doen.
Wel bent u verplicht om uw e-mail adres en naam in te voeren. Zodra u uw bericht in het daarvoor bestemde veld heeft ingevuld, klikt u op verzenden. Hierna komt uw bericht eerst via mail bij de redactie binnen, die het controleert. In één oogopslag kunnen wij zien of het SPAM is of niet. Daarna wordt uw bericht teruggestuurd naar het Gastenboek en geplaatst.
Wij zien dit niet als censuur, want wij veranderen niets aan uw tekst, maar als noodzakelijke controle.
IEDERE VORM van SPAM of RECLAME VOOR EIGEN GEWIN wordt ZONDER PARDON VERWIJDERD. In dat geval wordt uw bericht dus NIET teruggeplaatst in het Gastenboek.
Helaas is dit de enige manier om ons Gastenboek te behouden én schoon te houden.
Tenslotte vertellen wij u tevens, dat als u in ons Gastenboek reageert, uw E-mail adres ook op onze verzendlijst komt voor GRATIS TOEZENDING VAN DE NIEUWSBRIEVEN. Maar wij gaan er vanuit dat u daar al in voorkomt, toch?
Wij hopen u hiermee weer voldoende geïnformeerd te hebben en zien uw respons graag in ons Gastenboek.
Met vriendelijke groet,
het bestuur Nederlands Indisch Cultureel Centrum
Hans Vogelsang, voorzitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten