woensdag 2 maart 2011

Nieuwsbrief voor de maand maart zo goed als klaar

Ja, lieve mensen, de nieuwsbrief editie voor de maand maart 2011 is op een haar na gevild. Alleen nog even wachten op onze striptekenaar voor een strip, die dit keer een bijzonder tintje heeft. Deze editie is weer een "dikke knoepert" en staat weer bol van de interessante artikelen, met als klap op de vuurpijl de eerste aflevering van een reeks beknopte biografieën onder de naam: "THE STORY OF....." van bekende Indo bands of Indo artiesten. De spits wordt dit keer afgebeten door de beroemde formatie die al vanaf eind vijftiger jaren actief is, "The Black Dynamites" van Harry Koster.
Verder mag ik jullie al verklappen dat wij in de editie van mei een WERELDPRIMEUR hebben in de vorm van een exclusief artikel over.....  Ja, en dat houden we nog even geheim, want anders is het geen primeur meer, toch?
Zorg dus dat je er als de kippen bij bent om abonnee te worden van de GROOTSTE INDISCHE NIEUWSBRIEF IN HET NEDERLANDSE TAALGEBIED.
Even een mailtje naar: info@indisch-centrum-denhaag.nl of hans-vogelsang@hotmail.com en wij zetten je in ons abonneebestand. Doen hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten