zaterdag 13 augustus 2011

N.I.C.C. op maandag 15 augustus in een infostand samen met Het Indisch Platform

Het Nederlands Indisch Cultureel Centrum is a.s. maandag 15 augustus tijdens de Nationale Indië Herdenking te vinden in de infostand, samen met Het Indisch Platform.

Deze Nationale Indië Herdenking wordt gehouden bij het Monument aan de B.M. Teldersweg in Den Haag. Tevens is er de gehele dag een programma in het World Forum Convention Center aan het Churchillplein in Den Haag.

Vanaf 10.30 uur bent u welkom in de informatiestand van Het Indisch Platform (het overkoepelend orgaan dat namens de aangesloten Indische organisaties de onderhandelingspartner is met de Nederlandse Regering).

In deze infostand kunt u zich inschrijven bij Het Indisch Platform als donateur, begunstiger of u kunt met uw organisatie lid worden.
Tevens kunt u zich aanmelden als abonnee op de bijzonder mooi uitgevoerde gratis digitale Indische Nieuwsbrief van het N.I.C.C. U krijgt de Nieuwsbrief dan maandelijks per E-mail toegestuurd.
Momenteel heeft de Nieuwsbrief bijna 2700 abonnees en is daarmee in het Nederlandse Taalgebied de grootste Indische Nieuwsbrief wereldwijd.
Inzage-exemplaren van de drie meest recente Nieuwsbrieven zijn in de infostand aanwezig. Voor zeer geïnteresseerden in de toekomstplannen van het N.I.C.C. is tevens inschrijving mogelijk voor de toezending van het Businessplan. Hiervan ligt eveneens een exemplaar ter inzage.

De besturen van Het Indisch Platform en het N.I.C.C. hopen u maandag vanaf 10.30 uur in het World Forum te mogen begroeten.

Herman Bussemaker
voorzitter Het Indisch Platform,   http://www.indischplatform.nl/
Hans Vogelsang
voorzitter N.I.C.C.,   http://www.indisch-centrum-denhaag.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten