dinsdag 8 maart 2011

Belangrijke mededeling voor lezers van onze website.

Beste mensen,

Naar aanleiding van veelvuldig MISBRUIK van het GASTENBOEK op onze website, door een aantal walgelijke en obscene mensen uit onder andere de Verenigde Staten, hebben we tot onze grote spijt moeten besluiten om ons gastenboek te sluiten. Wij hebben onze technische webmaster de opdracht gegeven om het geheel uit het hoofdmenu te verwijderen, hetgeen binnen 24 uur zal gebeuren.

Wij vinden het bijzonder triest en verwerpelijk dat enkele misbruikers een website zo kunnen verpesten, dat een dergelijk rigoreus besluit noodzakelijk is. Wij zijn hierdoor diep teleurgesteld.

Het spijt ons verschrikkelijk voor al die mensen die wel met goede bedoelingen ons gastenboek hebben getekend.
Mocht het in de toekomst technisch mogelijk zijn om er een filter op te zetten en bepaalde uploads te blokkeren, dan zullen wij wellicht ons gastenboek weer openen. Ook indien het mogelijk gaat worden om voordat een bericht in het gastenboek vermeld wordt, het eerst naar het contactadres van de website wordt verstuurd ter goedkeuring, zullen we terugkeer van het gastenboek overwegen. Uiteraard zullen wij dan deze goedkeuring vooraf met tegenzin doen, omdat dit censuur impliceert, maar ons blijft geen andere keuze.

Wij danken ieder die met belangstelling en eerlijke bedoelingen onze website en gastenboek hebben bekeken en vragen u om berichtgeving over dit item via dit Blog te volgen.

Namens het bestuur N.I.C.C.,
Hans Vogelsang, voorzitter.

http://www.indisch-centrum-denhaag.nl/
http://indisch-centrum-denhaag.blogspot.com/
dinsdag 8 maart 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten