dinsdag 22 maart 2011

Pasar Malam Indonesia

Van 1 t/m 7 april zal op het Haagse Malieveld voor de tweede keer de Pasar Malam Indonesia gehouden worden.
Henk Saroinsong, medewerker van de Indonesische Ambassade vertelt glunderend: "Het grootste verschil met vorig jaar is, dat het nu twee keer zo groot is en je vindt er alles van het authentieke Indonesië onder één dak".
Doel is om de handel, toerisme en investeringen te stimuleren tussen de Nederlanders en Indonesië.
"Ondanks dat zowat één op de tien Nederlanders een connectie heeft met Indonesië, gaan er relatief weinig mensen naar op vakantie", aldus Henk, "Indonesië is een prachtig, uitgestrekt en veelzijdig land en dat promoten we graag".
Dit jaar is onder meer een Theater en een Businessforum toegevoegd, zijn er heel veel optredens van artiesten waarvan een groot deel speciaal wordt overgevlogen vanuit vaak afgelegen gebieden in Indonesië. Deze keer wordt vooral de nadruk gelegd op jonge aankomende talenten, dus dat belooft wat.
"Indonesië heeft een speciale band met Nederland en daar mogen we best trots op zijn", zegt Henk met een big smile.
Voor openingstijden, zie http://www.indisch-centrum-denhaag.nl/  >> Nieuws  >>  Indische Agenda.
Ook het bestuur van het N.I.C.C. zal op verschillende dagen de Pasar Malam Indonesia bezoeken. Hopelijk zien wij u daar.
Let Op! Wilt u weten wanneer wij op het Malieveld te vinden zijn? Volg ons dan in die periode op Twitter:  http://www.twitter.com/HansVogelsang
Gaan we samen een biertje nemen, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten