zondag 12 juni 2011

Indische Nieuwsbrief zoekt enthousiaste medewerkers


De grootste gratis Indische Nieuwsbrief van het Nederlandse taalgebied (2750 abonnees) is op zoek naar een aantal nieuwe enthousiaste medewerkers m/v.

Juniorredacteur. Een jongen/meisje van ca. 10 tot ca. 14 jaar, die in de Nieuwsbrief de rubriek KIDzzz wil gaan verzorgen (wij helpen je daarbij). En misschien later dit jaar ook zo'n zelfde rubriek op de website.

Advertentie-medewerker. Die advertenties wil werven voor de Nieuwsbrief en de website. Vergoeding op basis van provisie is mogelijk.

Astrologisch medewerker. Iemand die het leuk vindt om een eenvoudige maandelijkse HOROSCOOP te verzorgen in de Nieuwsbrief. Liefst een beetje Indisch gerelateerde horoscoop, maar is geen must.

Correspondenten. Momenteel hebben we reeds een aantal correspondenten, die ons regelmatig van kopij voorzien. Maar wij zoeken nog correspondenten in de Verenigde Staten, Australië, Indonesië, Groot Brittannië, Spanje en Papua New Guinea en overal elders waar zich groepen Indo's gevestigd hebben.

Gastschrijvers. Vindt u het leuk om af en toe een artikeltje te schrijven voor onze Nieuwsbrief? Dan willen wij dit graag plaatsen. Dus heeft u een leuk onderwerp of idee en kunt u daar een stukje over schrijven? Mail het dan naar ons redactieadres. Foto's en andere illustraties graag apart als bijlage toevoegen. Heeft u wel een leuk onderwerp, maar kunt u niet zo goed schrijven? Geen nood, wij helpen u er graag mee. Neemt u gewoon contact met ons op en we komen altijd tot een oplossing.  

Inlichtingen: Hans Vogelsang, hoofdredacteur. Mail to: info@indisch-centrum-denhaag.nl,  website: http://www.indisch-centrum-denhaag.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten