donderdag 23 juni 2011

INDOrdt  FAIR

Van 1 tot en met 11 september 2011 wordt in Dordrecht een gloednieuw evenement aan de Indische Agenda toegevoegd. U heeft hierover reeds kunnen lezen in onze Nieuwsbrief van juni 2011.

Onder de naam:  INDOrdt FAIR  wordt een breed scala aan leuke, feestelijke en interessante activiteiten georganiseerd om alle bewoners van Dordrecht en wijde omstreken de rijke cultuur van de Indische Nederlanders te laten beleven.

Omdat het de eerste keer is, dat de Stichting Indisch Dordrecht zo'n groot evenement organiseert, heeft men de hulp ingeroepen van bevriende organisaties, waaronder het N.I.C.C., voor wat betreft de publicitaire kanalen.
Een verzoek waar het N.I.C.C. met alle plezier aan wil voldoen.

De Gemeente Dordrecht heeft haar vertrouwen uitgesproken in de opzet van de  INDOrdt FAIR en heeft reeds haar steun toegezegd. Echter, de organisatie doet langs deze weg een dringend beroep op ieder die dit evenement een warm hart toedraagt, om een vrijwillige financiële bijdrage te storten op ING rekeningnummer: 599 17 12, t.n.v. Stichting Indisch Dordrecht, onder vermelding van: Donatie.

De organisatie en daarmee ook straks alle bezoekers (waaronder zij ook graag u willen rekenen) van de  INDOrdt FAIR  zijn u dankbaar voor elk bedrag.
Ook indien u zich op een andere wijze verdienstelijk wilt maken, bijvoorbeeld als vrijwilliger, bent u van harte welkom. Neemt u dan contact op met: Stichting Indisch Dordrecht, Vera Andreas (voorz.), Ulrich Wijbers (secr.) en Armand Mensingh (penn.m.).

Meer inlichtingen vindt u op:  http://www.indisch-dordrecht.info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten